• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Світ професій – складний та захоплюючий.

Світ професій – складний та захоплюючий.

2023-03-31

/Files/images/foto/339094364_215391291140908_2919898898850317513_n.jpgСвіт професій – складний та захоплюючий. Зорієнтуватись в ньому інколи дуже важко. Але, вибір професії є одним із найважливіших кроків у житті. Деякі люди вважають, що вибір професії – це друге народження людини. Питання досить складне і серйозне, адже вибір професійного шляху багато в чому визначає нашу долю. Від вибору виду трудової діяльності й місця роботи залежить добробут людини, можливість реалізації її інтересів, перспективи творчого зростання, нові дружні й ділові контакти. Обізнаність людини допомагає свідомо підійти до цього вибору.

З цією метою Цимбал-Слатвінська Світлана Володимирівна, помічник ректора, доктор педагогічних наук, професор кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини зустрілася зі здобувачами освіти та педагогами Попельнастівської громади. Світлана Володимирівна ознайомила учнів із особливостями здобування вищої освіти у 2023 році та НМТ, розповіла про переваги навчання в Уманському державному педагогічному університеті та перспективи працевлаштування по закінченні навчання. Світлана Володимирівна відповіла на всі питання, які цікавили учнів та педагогів, звернула увагу на вступ дітей з інвалідністю та ООП, порадила скористатись матеріалами сайту та наголосила на подальшій співпраці .

Начальник відділу освіти Віта Симоненко зазначила на важливості співпраці ЗЗСО громади з фахівцями Уманського ДПУ, своєчасності проведеного заходу та його ролі для формування загальної готовності до професійного самовизначення, виявлення професійних інтересів, схильностей учнів. Директорка ліцею Наталія Глущенко висловила вдячність Світлані Володимирівні за надане інформування та плідну співпрацю.

Кiлькiсть переглядiв: 28

Коментарi