Тиждень початкових класів

2020-12-11

2020-2021 навчальний рік для всіх учасників освітнього процесу – особливий. Адже це – рік математики!

Тож Тиждень початкових класів пройшов під гаслом «Математика – наука для майбутнього». Учні здійснили цікаву подорож просторами математики.

Протягом всього Тижня учні поринули в цікавий світ математичних знань. Цікаві інтерактивні форми та методи навчання, цікавий навчальний матеріал сприяв високій активності школярів.

Королева математика разом зі своїми підданими – Числами, завітала на математичне свято до учнів 2 та 1 класів «Математика – цариця наук».

У 3 класі був проведений «Математичний ярмарок» під час якого учні виконували завдання різних видів, які підготувала для учнів Цариця математика.

Цікаво і пізнавально пройшов урок - подорож до країни «Цифарії» у 1 класі. Неймовірні завдання і перешкоди приготував дітям Незнайко. Але сміливі і кмітливі першокласники справилися з цікавими завданнями, подолали незвичайні перешкоди, мандруючи країною «Цифарією».

Учні 4 класу удосконалювали свої математичні компетентності розгадуючи японські кросворди, провели дефіле «Геометрія та мода», створювали креативні аплікації з геометричних фігур, взяли учать у дистанційних конкурсах від Всеосвіти «Акробатика з математики» та «Фінансова грамотність».

Діти, що навчаються на інклюзивній формі навчання, працювали з математичними розмальовками та брали участь у квесті «Пригодницька математика».

Математика може бути веселою, несподіваною, загадковою. Саме такою вона була на перервах, де учні не байдикували, а випробували свої знання, беручи участь у різноманітних конкурсах та іграх.

Гра «Математичні хрестики-нолики» потребувала від учасників не лише обчислювальні вміння, а й логічне мислення, іноді просто везіння.

Цікаві, різноманітні, навіть фантастичні зображення діти створювали на геобордах.

Не менш чаруючі аплікації створювали з геометричних фігур. А з фігур «Танграму» складали звірят, які могли утворити цілий зоопарк.

На завершення підвели підсумки та взяли участь у проведенні математичного аукціону.

Протягом Тижня учні своїм розумом заробляли математичну валюту – «Вундеркіндики», за які на аукціоні проводилися всі розрахунки. Торги відбувалися за всіма правилами, розрахунки здійснювалися, зрозуміло, у «вундеркіндиках».

/Files/images/1_klas/20201203_122340.jpg/Files/images/1_klas/Снимок.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 62

Коментарi