• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Залиш свій смартфон – візьми в руки книжку!

Залиш свій смартфон – візьми в руки книжку!

2021-04-02

З нагоди Всесвітнього дня дитячої книги на уроці літературного читання учениці 4 класу Аліна Оникієнко та Христина Білозор зробили«рекламу» модному письменнику, нашому сучасник, В.Рутківському. Книги дівчатка брали у класній бібліотеці та Центральній районній дитячій бібліотеці ім.Д.Чижевського. Вони із великим захопленням прочитали пригодницькі повісті цього автора та намагалися зацікавити ними своїх однокласників, придумавши гасло:

Залиш свій смартфон – візьми в руки книжку!

Після уроків відбулося засідання «Читаки - клубу». А.Баляну презентувала новий випуск журналу «Сашка», який передплачує та щомісяця ділиться цікавинками з нього з друзями. Керівниця клубу, Даценко І.Ф., ознайомила з новинками із класної бібліотечки, яку створила та постійно поповнює, дитячим детективом про Т.Шевченка Олександра Гавроша та новим номером журналу «Джміль».

У класі є діти, що навчаються на інклюзивній формі. З метою залучення їх до світу книги вчитель постійно добирає для них цікаві тексти та пропонує яскраві нові видання, що надають співробітники дитячого відділення Центральної районної бібліотеки ім. Д. Чижевського. Велика їм подяка за це! Адже не у всіх сім’ях є традиція купувати книги та відвідувати з дітьми бібліотеки. А в процесі формування читацької компетентності повинні брати участь і батьки як учасники освітнього процесу.

/Files/images/foto_nove/IMG-a6dfb31314550f22c0e68038e864ab4e-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 59

Коментарi